Diammonium foszfát (DAP)

Erjedést aktiváló és szabályozó szervetlen tápanyag

Megfelel a Nemzetközi Borászati Kódexnek. Nem genetikailag módosított szervezetekből származik. A törvényi előírásoknak megfelelően adható maximális adagolás: 100 g/hl

Borászati alkalmazása

A diammonium foszfát nitrogént tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az élesztő felszaporodásához. Az élesztő cukor felhasználása általános és teljes lesz. Diammonium foszfát alkalmazható még alapborok előállítására is, amelyeket pezsgő, illetve habzóborok készítésére használunk fel.

Ajánlott felhasználás

Oldjuk fel a diammonium foszfátot háromszoros mennyiségű vízben. Már a fermentáció kezdetén alkalmazhatjuk, annak érdekében hogy elősegítsük az élesztő szaporodását és hozzájáruljon az egészséges sejtfalak létrejöttéhez.

Összetétel Diammónium-foszfát
Tulajdonságok Halmazállapot: kristályok
Szín: fehér
Dózisok
10-20 g/hl mustokban és borokban
Maximális adagolás 100 g/hl
Alkalmazás Háromszoros mennyiségű vízben oldjunk fel, majd keveréssel adjuk hozzá a musthoz vagy a borhoz.
Tárolás Hűvös és száraz helyen tárolandó, 5-25 °C közötti hőmérsékleten, megfelelő szellőzési lehetőséggel. Felbontás után a csomagolást gondosan vissza kell zárni.
Kiszerelés 102802-es kód – 1 kg-os csomagok
103000-as kód – 25 kg-os zsákok
Biztonságtechnikai adatlap
Termék adatlap
M.C. Kereskedelmi Iroda Kft.
Állandó raktárkészlettel és szakmai tanácsadással áll az alábbi elérhetőségein,
az érdeklődő közönség részére.
M.C. KERESKEDELMI IRODA KFT.

Cím – Iroda:
1222 Budapest, Nagytétényi út 14.

Cím – Raktár:
2440 Százhalombatta, Nyomdász u. 4.

Telefon / Fax:
+36 1 228 4068

Mobil:
+36 20 488 5353

E-mail:
info@boraszatisegedanyag.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás