Növényi eredetű stabilizáló kezelőanyag

A baktériumflóra irányítására az almasavbontás előtt és után.

Borászati alkalmazása

Az IOC Sentinel egy teljesen allergén- és GMO mentes innovatív készítmény, melyet kifejezetten a baktériumflóra kontrollálására fejlesztettek ki, mind az almasavbontás előtti, illetve utáni periódusokra vonatkozóan.

  • Stabilizálja a vörösborokat az almasavbontás után ezzel elkerülve a klasszikus borbetegségeket.
  • Megakadályozza a malolaktikus fermentációt ott ahol nem kívánatos (rosé és fehérborok)
  • Lehetővé teszi az alacsony SO2 szint tartását, ezzel megfelelő körülményeket biztosítva a másodlagos fermentációhoz.
  • Megfelelő alternatíva azok számára, akik alacsony dózisú kénszint mellett szeretnének dolgozni.
  • Az ecetsav baktériumok számának leredukálásával az illósav szintje is csökken
Összetétel Növényi eredetű kitin származékok
Tulajdonságok
Halmazállapot: por
Dózisok
25-60 g/hl
Alkalmazás
5x mennyiségű vízben kell feloldani a készítményt. Fontos, hogy a végső szuszpenziónak homogénnek kell lennie. Ezt követően folyamatos keverés mellett adagoljuk a tartályba. A bort legalább 20 napig hagyjuk a terméken.
Tárolás Száraz, jól szellőző és szagoktól mentes helyiségben tárolandó, 10 és 25ºC közötti hőmérsékleten. Az elkészített szuszpenziót még aznap fel kell használni.
Kiszerelés 2,5 kg-os csomagok

 

Biztonságtechnikai adatlap
Termék adatlap
M.C. Kereskedelmi Iroda Kft.
Állandó raktárkészlettel és szakmai tanácsadással áll az alábbi elérhetőségein,
az érdeklődő közönség részére.
M.C. KERESKEDELMI IRODA KFT.

Cím – Iroda:
1222 Budapest, Nagytétényi út 14.

Cím – Raktár:
2440 Százhalombatta, Nyomdász u. 4.

Telefon / Fax:
+36 1 228 4068

Mobil:
+36 20 488 5353

E-mail:
info@boraszatisegedanyag.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás