Acide Malique D, L (savanyító)

Borászati alkalmazása

Az ACIDE MALIQUE (ALMASAV) D,L a must és a bor olyan természetes összetevője, mely a túlérett szőlőkből származó leveinek savtartalmának növelésére használatos. Az ACIDE MALIQUE (ALMASAV) D,L lehetővé teszi a borok összes savtartalmának növelését és szabályozását.

Javítók

Engedélyezett határérték és savtartalom-növelési jelentés: hivatkozni kell az érintett borrégióban érvényes törvénykezésre (például a Champagne régióban: 150 g/hl)

Dózisok
A koncentráció laborban lesz meghatározva, a must vagy a bor össz savasságának és pH értékének függvényében. Az átfejtést a teljes ülepedés után kell elvégezni.
Alkalmazás Oldjuk fel a terméket tízszeres mennyiségű mustban vagy borban. A tételhez való hozzáadás előtt győződjünk meg arról, hogy a kristályok teljesen feloldódtak.
Tárolás Száraz, szagoktól mentes helyen tárolandó, 25 °C alatti hőmérsékleten. Vizes oldatban az ACIDE MALIQUE (ALMASAV) D,L 24 órán belül felhasználandó.
Kiszerelés 5 kg-os és 25 kg-os csomagok
Termék adatlap
M.C. Kereskedelmi Iroda Kft.
Állandó raktárkészlettel és szakmai tanácsadással áll az alábbi elérhetőségein,
az érdeklődő közönség részére.
M.C. KERESKEDELMI IRODA KFT.

Cím – Iroda:
1222 Budapest, Nagytétényi út 14.

Cím – Raktár:
2440 Százhalombatta, Nyomdász u. 4.

Telefon / Fax:
+36 1 228 4068

Mobil:
+36 20 488 5353

E-mail:
info@boraszatisegedanyag.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás