Acide Malique D, L (savanyító)
Borászati alkalmazása
Az ACIDE MALIQUE (ALMASAV) D,L a must és a bor olyan természetes összetevője, mely a túlérett szőlőkből származó leveinek savtartalmának növelésére használatos. Az ACIDE MALIQUE (ALMASAV) D,L lehetővé teszi a borok összes savtartalmának növelését és szabályozását.
Javítók
Engedélyezett határérték és savtartalom-növelési jelentés: hivatkozni kell az érintett borrégióban érvényes törvénykezésre (például a Champagne régióban: 150 g/hl)
Dózisok |
A koncentráció laborban lesz meghatározva, a must vagy a bor össz savasságának és pH értékének függvényében. Az átfejtést a teljes ülepedés után kell elvégezni. | ||
Alkalmazás | Oldjuk fel a terméket tízszeres mennyiségű mustban vagy borban. A tételhez való hozzáadás előtt győződjünk meg arról, hogy a kristályok teljesen feloldódtak. | ||
Tárolás | Száraz, szagoktól mentes helyen tárolandó, 25 °C alatti hőmérsékleten. Vizes oldatban az ACIDE MALIQUE (ALMASAV) D,L 24 órán belül felhasználandó. | ||
Kiszerelés | 5 kg-os és 25 kg-os csomagok |
Termék adatlap |