Ready Gum Premium

Stabilizáló gumiarábikum (szűrés előtt, színstabilizálás)

Megfelel a Nemzetközi Borászati Kódexnek. Nem genetikailag módosított szervezetekből származik. Nem tartalmaz allergéneket. Acacia senegalból származó, folyékony oldatban lévő gumiarábikum.

Ready Gum Premium kimagasló minőségű gumiarábikumból készül. A gyártási folyamat eredményeképpen, a termék kimagasló tisztasági- és stabilitási fokkal rendelkező oldatként jellemezhető. Képes védő kolloidként hatni vassal, rézzel, színanyagokkal és egyéb kiválásra hajlamos anyagokkal szemben.

Színstabilitási problémák elkerülésére

A READY GUM PREMIUM úgy hat, hogy beburkolja a hidrofób micellákat, és gátolja, hogy ezek nagyméretű kolloidokká álljanak össze, amelyek fizikai instabilitást okozhatnak. Ezért a Ready Gum Premium nem csak fehér, rosé és vörös borok esetében javasolt, hanem egyéb más likőr és dúsított borok esetében is, amelyeknél el szeretnénk kerülni a palackozást követő nem kívánt zavarosságot, vagy csapadékképződést. A termék körülbelül 24 hónapig védi a bor színanyagait a kiválástól.

Az organoleptikus tulajdonság javításához

A READY GUM PREMIUM borhoz történő hozzáadása után, enyhíti a csersavasság érzetét a szájban, visszaállítja a megfelelő ízharmóniát, ezenfelül növeli a testességet és a kerekséget.

Kompatibilis a szűrési igényekkel

A Ready Gum Premium kompatibilis a szűrési igényekkel, ugyanis a termék alig rendelkezik tömítő hatással, és nem veszélyezteti a szűrőelemek funkcionalitását.

A borhoz történő hozzáadása, a palackozást megelőző szűrés előtt is elvégezhető. Amennyiben a borkőstabilitás igénye is felmerül a kezelendő bornál, akkor a Ready Gum 20 termékkel együtt is használható.

Összetétel Stabilizálók: E414 gumiarábikum (21%)
Tartósítószerek: E220 kén-dioxid (0,5%)
Tulajdonságok Halmazállapot: opálos folyadék
Szín: világos sárga
Dózisok
30-80 g/hl a kiválások megelőzéséhez
50-100 g/hl a kívánt érzékszervi jellemzők eléréséhez
100 g/hl feletti adagolásnál először végezzünk laboratóriumi vizsgálatokat
Alkalmazás A gumiarábikumot a kész borhoz, a palackozást megelőző szűrés előtt vagy után kell hozzáadni. Biztosítani kell a termék és a kezelendő massza homogenizálását.
Tárolás Hűvös és száraz helyen tárolandó. Felbontás után a csomagolást gondosan vissza kell zárni.
Kiszerelés 123326-os kód – 10 kg-os kannák
126328-as kód – 25 kg-os kannák
123330-as kód – 200 kg-os tartályok
123331-es kód – 1000 kg-os tartályok
Biztonságtechnikai adatlap
Termék adatlap
M.C. Kereskedelmi Iroda Kft.
Állandó raktárkészlettel és szakmai tanácsadással áll az alábbi elérhetőségein,
az érdeklődő közönség részére.
M.C. KERESKEDELMI IRODA KFT.

Cím – Iroda:
1222 Budapest, Nagytétényi út 14.

Cím – Raktár:
2440 Százhalombatta, Nyomdász u. 4.

Telefon / Fax:
+36 1 228 4068

Mobil:
+36 20 488 5353

E-mail:
info@boraszatisegedanyag.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás