Por alakú gumiarábikum

Megfelel a Nemzetközi Borászati Kódexnek. Nem genetikailag módosított szervezetekből származik. Nem tartalmaz allergéneket.

Magas minőségű, az Acacia seyalból kinyert gumiarábikum, melyet balra forgató hatás jellemez. A por alakú változat víz és citromsav hozzáadása nélkül készül.

Az instabilitási gondok megelőzéséhez

A DRY GUM védő kolloid, amely beburkolja a hidrofób micellákat és gátolja, hogy ezek olyan makromolekulákká álljanak össze, amelyek fizikai instabilitást okozhatnak. Alkalmazható fehér, vörös és likőrborok esetében, mikor a palackozást követő zavarosságot, flokkulálást vagy lerakódást kívánjuk elkerülni.

Az organoleptikus egyensúly javításához

A Dry Gum alapanyagát két fontos, nehezen egyeztethető tulajdonság alapján válogatták: organoleptikus hatás és a szűrési folyamattal való kompatibilitás.

A DRY GUM poliszacharid szerkezete teltté és lággyá varázsolja a bort alacsony kolmatáló hatással párosítva, tehát a szűrőelemek funkcionalitása is megmarad.

A DRY GUM-ot a kész borhoz, a palackozást megelőző szűrés előtt vagy után kell hozzáadni.

Összetétel Stabilizáló: E414 gumiarábikum
Tulajdonságok Halmazállapot: por
Szín: fehér
Dózisok
10-100 g/hl
Alkalmazás Borban vagy vízben kell feloldani 1:10 arányban, és hozzáadni a palackozásra kész borhoz. Biztosítani kell a termék és a kezelendő massza homogenizálását. Magas dózisok esetén a bor szűrhetősége jobbnak bizonyul a hozzáadás után néhány nappal.
Tárolás Hűvös és száraz helyen tárolandó. Felbontás után a csomagolásokat gondosan vissza kell zárni.
Kiszerelés 112501-as kód – 10 kg-os dobozok
Termék adatlap
M.C. Kereskedelmi Iroda Kft.
Állandó raktárkészlettel és szakmai tanácsadással áll az alábbi elérhetőségein,
az érdeklődő közönség részére.
M.C. KERESKEDELMI IRODA KFT.

Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 14.

Telefon / Fax:
+36 1 228 4068

Mobil:
+36 20 488 5353

E-mail:
info@boraszatisegedanyag.hu

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás