Az alábbi IOC termékek már elérhetők Magyarországon is.

ACIDO MALICO (almasav) 5 kg-os kiszerelés
LIEVITO IOC R9008 (élesztő) 0,5 kg-os kiszerelés (vörösbor)
LIEVITO IOC 18-2007 (élesztő) 0,5 kg-os kiszerelés (pezsgő készítéshez)
LIEVITO IOC 2000 (élesztő) 0,5 kg-os kiszerelés (fehér-rozé borok)
LIEVITO IOC Revelation Thils 0,5 kg-os kiszerelés (Terroir)

NoOX (antioxidáns, mustok, borok javítására) kiszerelés 15 kg

NETAROM EXTRA (borhibák kiküszöbölésére alkoholos, vagy alolaktikus erjesztés után)

SPHERE (élesztő tápanyag) kiszerelés 1 kg

TANIN TC (gesztenye) kiszerelés 1 kg

TANIFASE ELEVAGE (tölgyfa) kiszerelés 1 kg

MANN BOUQET B45 (fehér-rozé mustok) aromáinak növelésére (citrom, grépfruit, alma és fehér virágok erőteljes aromáinak kiemelése. Élesztővel egy időben kell használni.
Kiszerelés 1 kg

MANN BOUQET R36 (vörös borokhoz) cseresznye, eper, maraszka-meggy, áfonya stb. erőteljes aromák kiemelése. IOC R9008 élesztővel, valamint IOC RESCH ROSE élesztővel rozé mustok esetében javasoljuk. Kiszerelés 1 kg

MANN BOUQET R16 (vörös és rozé borokhoz) élesztő héjból és szőlőmagból készült pl. ribizli ízek kiemelésére lágy és teltségérzet növelésére. IOC R9008 élesztővel, valamint IOC RESCH ROSE élesztővel rozé mustok esetében javasoljuk. Kiszerelés 1 kg

TOTAL STAB (folyékony) CMC és Gumiarabikum, csak fehérje stabil bor esetében javasoljuk használni. Kiszerelés 25, 200, 1000 kg

QI-TRAPING (fémek eltávolítására, vas, réz stb.) 100 % természetes borkezelő anyag. Kiszerelés 1-25 kg

CARBON F – nagy hatású szén – kis adagolás (akratokszint eltávolítja a borból)
Kiszerelés 1-10 kg

EVF-FREE – hibás erjedésnél keletkező kellemetlen is és illatanyagok eltávolítására. Kiszerelés 1-10 kg